Симерс груп

ВИП СИМЕРС ГРУП гр. Лом, търси да назначи на постоянна работа служители за следните длъжности:

1. Техник, занимаващ се главно с поддръжката на автомобилите на предприятието, месечно заплащане и бонус заплащане за извършена допълнително работа – поправка на двигател, ходова част, ремонт др. машини и т.н.
2. шофьор на хляб и закуски

Възнаграждението за шофьорите се определя от два източника: 1. Твърда работна заплата и 2. отделно комисионна за всяка бройка хляб, която е доставена до магазина. Тоест, допълнителните бонуси под формата на комисионна зависят изцяло от уменията на шофьора да разпространяват продукцията и рекламират хлебните изделия на Вип симерс груп.

Изискванията за длъжността са: 
– наличието на шофьорска книжка с нужната категория “Б” за управлението на лек автомобил тип бус и необходим минимален стаж като шофьор
– коректно изпълнение на заявките на клиентите и пристигане навреме за зареждане в завода и магазините без да се създават предпоставки за инциденти на пътя
– Общо познаване на района (населени места, главни пътища)
– Умения за водене на преговори и създаване на нови бизнес отношения с евентуално нови магазини и крайни потребители

Опитът, който имате като шофьор и стажа ви като доставчик, ще се считат като предимство.

3. Служители и работници в захарния цех – пакетировачи, общи работници

Моля, изпращайте вашите данни по имейл на поща: simersgrup@abv.bg или mail@vipsimersgrup.bg

Ако имате нужда от допълнително информация – използвайте този телефон – 0971 66576, но въпреки това е нужно да имаме автобиография в писмен вид, изпратена по имейл на зададената поща.